Shoarma Phone

Soms krijg je opdrachten waar je je vingers bij af wilt likken. Zo ook bij het creëren van content voor de heerlijke Grillroom Shoarma Phone. Om er voor te zorgen dat de gerechten perfect gepresenteerd zijn, is er gekozen voor foodfotografie van High Focus Creator. Door foodfotografie in te zetten kunnen de gerechten aantrekkelijk gepresenteerd worden en zijn klanten sneller overtuigd om voor een van deze heerlijke gerechten te kiezen.

Tijdens de shoot is samengewerkt met meerdere online creators om tot het beste resultaat te komen. Zo is er samengewerkt met een art-director, een foodstylist en een fotograaf van High Focus Creator. Een art-director is verantwoordelijk voor de algehele uitstraling van het product. Dit  zorgt voor de juiste sfeer of emotie die het product van Shoarma Phone wil uitstralen. De foodstylist zorgt voor een zo aantrekkelijk mogelijk beeld van het gerecht. Als alle facetten kloppen zorgt de fotograaf dat met het juiste licht en vanuit de beste invalshoek het eindresultaat tot een smaakvol plaatje wordt gemaakt. Door de samenwerking met verschillende creators is gezorgd om de producten van Shoarma Phone zo scherp en smaakvol mogelijk op de foto te krijgen. Als je de foto’s ziet zou iedereen de gerechten wel willen uitproberen!

Concept

Om te beginnen met het creëren van content voor Shoarma Phone is het belangrijk om eerst het concept zo helder mogelijk uit te werken en te bespreken met de klant. Wat wil Shoarma Phone uitstralen? Wat zijn de verwachtingen? Wie is de doelgroep van Shoarma Phone en naar wat zijn zij op zoek? Zodra het concept en de opdracht duidelijk is worden meerdere geschikte creators bij elkaar gezocht. Zij moeten aansluiten op de wensen van Shoarma Phone én het juiste eindresultaat kunnen bereiken. Het belangrijkste om dit te bereiken is een goed lopende en professionele samenwerking tussen de verschillende creators. High Focus Creator wil zo goed mogelijk naar de wensen van de klanten luisteren om het juiste resultaat te bereiken.

Fotografie

Het fotograferen van eten is meer dan een vluchtige foto. Bij het fotograferen van eten is het belangrijk om via beeldmateriaal de sfeer te voelen en de smaak van het gerecht al bijna te proeven. Hier gaat veel aandacht en tijd in zitten. Met het fotograferen van gerechten van Shoarma Phone willen wij de klant naar het volgende level tillen. Als het eten op de juiste manier wordt gepresenteerd kunnen mensen het bijna niet meer weerstaan om het eten niet te komen proberen. Om een natuurlijk effect te creëren is het gebruik van daglicht de juiste keuze. Er is door de fotograaf gebruik gemaakt van meerdere invalshoeken, de meest gebruikte shot is die vanuit eet-hoogte. Zo zie je meer hoogteverschillen en krijg je een ideaal beeld hoe de klant het eten voor zich zou zien. Het wordt dan steeds lastiger voor de klant om onder andere de heerlijke pizza’s en burgers te weerstaan. Het puzzelen met de juiste invalshoek en passend licht is voor High Focus Creator erg belangrijk om de gerechten beter tot hun recht te laten komen. Zo geven wij tips en denken wij actief mee om de juiste content voor Shoarma Phone neer te zetten. Door de perfecte foto krijgt de klant een goed beeld van de gerechten van Shoarma Phone.

Opmaak

Shoarma Phone vertelt dat het beginnen van een bedrijf soms best wat onzekerheid mee kan brengen. Hoe maak je de juiste foto’s? Hoe zorg je voor de beste content? Voor High Focus Creators is dit een dagelijkse taak en kunnen wij (opstartende) bedrijven helpen om onder andere concepten, fotografie en opmaak te realiseren. Zo kunnen wij bij Shoarma Phone bijvoorbeeld meedenken met het opmaken van de gerechten om een zo smaakvol mogelijk product neer te zetten. Ook kunnen wij meedenken met de portiegrootte, de belichting en de verschillende hoeken van de fotograaf. Een juiste ondergrond en eventuele details kunnen van groot belang zijn voor de perfecte foto. Zodra alle aspecten juist lijken voor zowel de klant als voor High Focus Creators, wordt het perfecte plaatje geschoten. High Focus Creators heeft meegedacht met het bewerken van het geschoten materiaal én met het plaatsen van content op de sociale media van Shoarma Phone. Zo kunnen wij jouw bedrijf ontlasten op het gebied van content maken. Ook kunnen wij meedenken over passende marketingstrategieën om uiteindelijk te zorgen voor het behalen van jouw doel.

Door jarenlange ervaring kan High Focus Creators zorgen voor het extra stapje naar de goede richting. Door even op afstand mee te kijken naar de gewenste content en het uiteindelijke resultaat zien wij net even wat meer. Zo kunnen wij de potentie vinden om tot een (nog) perfecter eindresultaat te komen.

Ben jij benieuwd hoe High Focus Creators jouw bedrijf kan helpen om meer sales te behalen? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. En denk je dat onze creators jou kunnen helpen om meer content te maken voor jouw website of sociale kanalen, neem dan direct contact op met High Focus Creators via ons contactformulier! Wij kijken alvast uit naar de samenwerking!