Rubberboot Holland

Ben jij op zoek naar een opvallend en kenmerkend logo voor jouw bedrijf, dan ben je bij High Focus Creator aan het juiste adres! Voor Rubberboot Holland hebben wij het oude logo in een nieuw en modern jasje gestoken. Hoe zorgt High Focus Creator ervoor dat het logo jouw bedrijf kenmerkt? Ten eerste moet het logo passen bij jouw bedrijf, het moet tijdloos zijn en eenvoudig te lezen, maar ook is het belangrijk om een opvallend logo te creëren. Het moet eruit springen en de aandacht trekken bij de doelgroep. Het logo van Rubberboot Holland is door ons vernieuwd met nieuwe, opvallende kleuren en horizontale lijnen, waardoor er is gezorgd voor een moderne en nieuwe uitstraling. Het logo heeft écht gezorgd voor een weerspiegeling van het bedrijf.

Waarom High Focus Creator?

Bij Rubberboot Holland heerste ontevredenheid met betrekking tot het oude bedrijfslogo. Wij konden niet wachten om een samenwerking aan te gaan en hen te helpen met het verbeteren van het logo. Een bedrijfslogo hoeft niet per definitie een hogere omzet te bereiken, maar het versterkt zeker de uitstraling van het bedrijf. Potentiële klanten krijgen direct een indruk van het bedrijf en een werkend logo zorgt voor meer naamsbekendheid en herkenbaarheid van het bedrijf. Bij Rubberboot Holland hebben wij gezorgd voor een vernieuwd logo rekening houdend met meerdere aspecten, onder andere de huisstijl van het bedrijf.

Wil jij ook een vernieuwd en passend logo voor jouw bedrijf, om te zorgen voor meer naamsbekendheid en herkenbaarheid. Neem een kijkje in onze portfolio en neem direct contact met ons op!

Creatie van het logo

High Focus Creator heeft de wensen en het uitgangspunt van het bedrijf Rubberboot Holland duidelijk in kaart gebracht. Aan de hand van deze wensen zijn meerdere concepten gecreëerd, zodat deze aan de klant konden worden voorgelegd. Bij het maken van meerdere concepten is rekening gehouden met verschillende creatieve en kwalitatieve aspecten. Deze concepten voldeden aan de vooraf afgesproken specificaties, zodat de enige zorg voor Rubberboot Holland het kiezen van het juiste logo was. Het is hierbij altijd mogelijk om onderdelen van de meerdere concepten te combineren om tot een gewenst eindresultaat te komen. High Focus Creator wil bij een samenwerking altijd open en tijdig communiceren om te zorgen voor vertrouwen en waardering bij de klanten.

Uitlevering logo in diverse bestandsformaten

Het ontwerpen van logo’s wordt met veel nauwkeurigheid gedaan en er wordt rekening gehouden met meerdere aspecten. Denk aan: lettertype, kleuren, lay-out, maar ook aan de sfeer en het beeldgebruik. Het is belangrijk om de juiste boodschap over te brengen naar de doelgroep van het bedrijf. Naast de lay-out en de vormgeving is het juiste formaat van groot belang. High Focus Creator levert de content in meerdere formaten, zodat, in dit geval bij Rubberboot Holland, het logo eenvoudig kan worden aangepast en gebruiksklaar is. Het logo kan voor zowel de website, offline gebruik als voor verschillende sociale kanalen worden gebruikt, zonder dat de klant tegen het probleem van te weinig pixels loopt. Wij willen altijd content en producten aanleveren die direct toepasbaar zijn en voldoen aan alle eisen van de klant.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor het maken van een vernieuwd logo? Of denk je dat High Focus Creator op een andere manier voor meer naamsbekendheid en herkenbaarheid van jouw bedrijf kan zorgen? Neem dan nu meteen contact op via onze website of neem direct contact op met Cuno, het brein achter High Focus Creator. Dit kan via +31 (6) 402 133 97 of via cuno@highfocuscreator.nl