Pragma Health

Pragma Health staat klaar voor mensen die gezondheidsklachten willen verhelpen en voorkomen. De wens vanuit de klant was om meer mensen en misschien wel potentiële klanten te bereiken. Wat is nou een betere manier om dit te doen dan aan de hand van bedrijfsvideo’s? Uit onderzoek is gebleken dat de hersenen van de mens beeldmateriaal 16.000 keer sneller verwerkt dan een platte tekst. Eigenlijk ligt het dus voor de hand dat video’s meer aandacht zullen trekken dan een blok tekst of een stilstaande beeld. Videomateriaal zorgt voor meer prikkels bij de kijkers, wellicht potentiële klanten, zodat zij worden geïnformeerd, geënthousiasmeerd en misschien wel worden verleid voor jouw diensten. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het maken van bedrijfsvideo’s en hebben meerdere voorbeelden opgeslagen in onze portfolio. Ben jij hierdoor enthousiast geworden en wil jij ook meer mensen bereiken? Neem dan gerust contact met ons op via de website.

Concept

Voor Pragma Health hebben wij meerdere bedrijfsvideo’s mogen produceren. Dé perfecte video op de sociale kanalen of op de website geeft namelijk meer informatie en zorgt voor een vakkundig aanzien. Voordat wij konden beginnen met filmen is het altijd van groot belang om samen met de klant te kijken naar het doel van de video. Wat wil Pragma Health nu eigenlijk overbrengen naar de klant? Het is ook erg belangrijk om te bedenken wie je wilt bereiken. Wie is nu eigenlijk precies je doelgroep? Wanneer je vooraf een duidelijk en goed doordacht plan hebt samengesteld, kan de opdracht doelgerichter en effectiever worden uitgevoerd. Ook wordt er op deze manier voor gezorgd dat het begindoel ook echt zal worden bereikt. 

Wil jij ook een vernieuwd en passend logo voor jouw bedrijf, om te zorgen voor meer naamsbekendheid en herkenbaarheid. Neem een kijkje in onze portfolio en neem direct contact met ons op!

Productie

High Focus Creator zorgt voor het gehele plaatje en denkt aan ieder element. Zo hebben wij onder andere een prachtige intro gemaakt om de aandacht van de kijker vanaf de eerste seconde te trekken. Wij willen ervoor zorgen dat de kijker vanaf het begin tot aan het eind wordt meegenomen, zodat zij weten wat hen te wachten staan als zij gebruik zouden willen maken van een dienst bij Pragma Health. In een van de bedrijfsvideo’s vertellen klanten bijvoorbeeld over hun positieve ervaringen met deze diensten. Wat kan mensen nou meer over de lijn trekken dan het horen van succesverhalen?

Daarnaast is er bij het interviewen van de klanten rekening gehouden met de vraagstelling. Zo is bijvoorbeeld het stellen van open-vragen zeer belangrijk om de geïnterviewde de ruimte te geven zelf te vertellen wat zijn of haar ervaring is. Op die manier kom je meer te weten dan wanneer je gericht naar antwoorden gaat zoeken. De video’s die zijn gemaakt door High Focus Creator geven de kijker echt de ultieme gevoelsbeleving die er bij Pragma Health heerst.

Nabewerking

Bij het nabewerken heeft de editor meerdere mogelijkheden om de video naar een hoger peil te brengen. De combinatie van tekstverwerking, muziekstukken en keuzes van de juiste videofragmenten zorgt voor een optimale communicatie naar de kijker. Het is belangrijk om te zorgen voor de ideale gevoelsbeleving, zonder dat de inhoud hiermee teniet wordt gedaan. De boodschap van het bedrijf kan door middel van de juiste bewerking optimaal worden gecommuniceerd naar de potentiële klanten.

Oplevering

Wanneer de video tot in de puntjes uitgewerkt is en klaar is om gedeeld te worden, is het belangrijk om te bedenken via welke weg en wanneer deze video wordt gereleased. Wat heb je aan een bedrijfsvideo als niemand deze te zien krijgt? Helemaal niets natuurlijk! Onze specialisatie ‘totale marketing & communicatie’ is bij het maken van een bedrijfsvideo uiteraard een geweldige toevoeging. Wij denken namelijk bij iedere opdracht mee aan de meest passende marketingstrategie met als voornaamste doel om de meeste mensen bereiken. Wil je dat wij met jou meedenken welke strategie voor jou het beste werkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!