Hello the club

Door het creëren van content voor Hello the Club komt de veelzijdigheid van ons bedrijf High Focus Creator goed naar voren. In de zomer van 2022 is geprobeerd om de geweldige energie en de positieve, sfeervolle vibe van Hello The Club vast te leggen. De aanwezige klanten zijn dansend en feestend op beeld gekregen. Door verschillend beeldmateriaal, dat opgenomen is tijdens een van de geweldige feesten van Hello the Club, is het verhaal van de club perfect verteld. Voor de social mediakanalen van Hello the Club zijn meerdere video’s en foto’s gemaakt om de sfeer zo goed mogelijk over te brengen naar de volgers op de sociale media van de club.

Concept

Net als bij iedere opdracht is er nu ook samen met de klant gekeken naar de wensen en het gewenste eindresultaat. Beeldmateriaal is voor de klant erg belangrijk om de sfeer die tijdens de feesten naar voren komt aan hun doelgroep over te brengen. Bij Hello the Club zijn bijzondere feesten met grote namen uit de feestbranche aanwezig. De wens van de klant was om de dansjes en drankjes breed te delen en de foto’s zo te maken dat mensen een leuke en uitnodigende vibe kregen. Hierdoor zouden zij verleid worden om naar de club van de klant te komen. Wij hebben content geschoten zodat de klant een tijd vooruit kan om de sociale media te vullen met het beeld dat Hello the Club wil overbrengen.

Fotografie en videografie

Wij gaan als High Focus Creator zelfs over de Nederlandse grens om te voldoen aan de wensen van de klant. Zo zijn wij na de eerste kennismaking met Hello the Club naar Playa de Palma Mallorca gekomen om de content te maken. High Focus Creator is gevraagd om zowel video- als fotografie te maken van de feestende mensen. Door middel van videografie is bewegend beeldmateriaal gemaakt en is de emotie van de feestende mensen naar voren gekomen. Bij fotografie is het de kunst om de sfeer en de vibe door een stilstaand beeld over te brengen aan de volgers. Het is hierbij belangrijk voor de video- en fotograaf om de wensen van de klant goed in acht te houden. Zo wordt altijd gezorgd voor een tevreden eindresultaat voor de klant.  Ben jij op zoek naar een foto- of videograaf voor jouw website? Wij kunnen je hierbij helpen! Check dan vandaag nog onze fotografie en videografie pagina’s voor de beste foto’s en video’s voor jouw website.

Beeldbewerking en edit

Nadat de video- en fotograaf de content in Mallorca heeft vastgelegd, zorgt High Focus Creator dat dit materiaal op een perfecte manier wordt bewerkt. De content is gemaakt op een locatie waar de lichtinval en ook de verschillende lichtkleuren voor een foto- en videograaf niet optimaal is. Dit zorgt bij het bewerken voor extra uitdagingen. High Focus Creator heeft echter de geschikte middelen om de foto’s en video’s een perfecte bewerking te geven, zodat de content direct gebruikt kan worden op de socials van Hello the Club. Het verhaal wat de club wil vertellen kan zo met hoge kwaliteit worden gedeeld met hun volgers.

Foto’s en video’s voor gebruik op socials

‘s Avonds een club bezoeken is een van de populairste activiteiten onder jongeren. Daar is natuurlijk een goede reden voor: het is een geweldige manier om stoom af te blazen, plezier te maken en nieuwe mensen te ontmoeten. De foto’s en video’s gemaakt door High Focus Creator zijn gemaakt voor content op de social mediakanalen van Hello the Club. De content is goed aangesloten op hun doelgroep, voornamelijk jongeren tussen de 20 en 30 jaar. Door de foto’s en video’s goed op de doelgroep aan te sluiten, zorg je voor een aantrekkelijk beeld om naar de club te komen. Door middel van foto’s en video’s heeft High Focus Creator gezorgd dat hun doelgroep is  bereikt en de vooropgestelde wensen zijn uitgekomen. Via het videomateriaal komt de sfeer en de gezelligheid die de club wil uitstralen naar voren en spat het plezier van de feestende mensen uit de foto’s.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier van High Focus Creator. Neem ook een kijkje op onze website voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.