Fernus & Friends

Fernus&Friends is een revolutie in de kookindustrie met hun innovatieve oven die snel en gemakkelijk opwarmt. Ons team van High Focus Creator maakt advertenties om te laten zien hoe snel Fernus&Friends je eten in een mum van tijd klaar heeft. Van concept tot uitvoering zorgden we ervoor dat de advertenties alle functies van deze opmerkelijke oven lieten zien. Met Fernus&Friends kun je sneller dan ooit genieten van heerlijke maaltijden! Met Fernus&Friends hoeft eten geen gedoe meer te zijn, nu is het een koud kunstje. Deze boodschap van Fernus&Friends hebben wij precies in de advertenties laten terugkomen zodat het voor klanten goed te zien is hoe aantrekkelijk het is om een oven van Fernus&Friends te kopen. Met zo een duidelijk visie is het voor ons extra makkelijk een geweldig concept te bedenken voor de video´s omdat de klant goed weet waar hij heen wil.

Productie

Bij High Focus Creator zijn we een ervaren social media marketing bedrijf dat gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven bij het opbouwen en onderhouden van hun online aanwezigheid. Wij begrijpen hoe belangrijk een sterke online aanwezigheid is, omdat het u in staat stelt nieuwe klanten te bereiken en bestaande klanten te behouden. Dit was ook het geval bij Fernus&Friends.

Door samen te werken met High Focus Creators was Fernus&Friends in staat hun werkdruk te verlagen en toch de gewenste resultaten te behalen. Ons team heeft de concepten voor de advertentie video bedacht en deze hebben wij daarna in zijn geheel uitgewerkt op video.

Door onze strategieën was Fernus&Friends in staat om in korte tijd de zichtbaarheid en betrokkenheid bij hun klanten te vergroten en hun online aanwezigheid te laten groeien. 

Nabewerking

We hebben speciale zorg besteed aan het montageproces om ervoor te zorgen dat elke video van de hoogste kwaliteit was. We gebruikten professionele software en technieken om ervoor te zorgen dat elke advertentie helder en duidelijk was. Onze editors werken nauwgezet aan elke video en zorgden ervoor dat alleen de beste shots werden geselecteerd voor het eindproduct. Speciale effecten zoals overgangen, animaties en overlays werden ook toegevoegd om de potentiële klanten een boeiendere ervaring te geven. Uiteindelijk, na weken van hard werken, hadden we prachtige advertenties klaar voor de producten van Fernus&Friends

Het is elke keer weer verbazingwekkend hoe een paar uur bewerken eenvoudig beeldmateriaal kan veranderen in een aantrekkelijke advertentie. De advertenties werden online vaak bekeken en bij Fernus&Friends kregen ze nog meer positieve feedback van klanten, het bewijs dat ons montageproces zijn vruchten had afgeworpen. We blijven advertenties maken die de aandacht van de kijkers trekken en ervoor zorgen dat klanten de producten van Fernus&Friends willen kopen.

High Focus Creators is toegewijd om bedrijven te voorzien van eersteklas social mediadiensten die hen helpen concurrerend te blijven in de huidige digitale wereld. Wij zijn gepassioneerd over het helpen van bedrijven om succesvol te zijn op social media en kijken ernaar uit om met u samen te werken! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen zijn doelen te bereiken.