Stichting Belklus

Stichting Belklus helpt bij het uitvoeren van kleine en eenvoudige klussen bij senioren (67+) en gehandicapten. Deze klussen zouden alleen met hulp van geweldige vrijwilligers lukken en via welke weg kan je hen beter bereiken dan via social media. Daarnaast kan social media goed gebruikt worden om de hulpvraag van klanten beter in beeld te krijgen. Het is voor Stichting Belklus hierdoor erg belangrijk om goed zichtbaar te zijn op de sociale kanalen.

Concept

Soms kan het echter voor bedrijven lastig zijn om relevant te zijn en vooral blijven voor de doelgroep en om consequent content te kunnen plaatsen. Het uitbesteden van sociale media kan mede hierom een zeer goede investering zijn. Naast dat de expertise van High Focus Creator toegepast kan worden bij het overnemen van de sociale kanalen, bespaart het ook enorm veel tijd en energie van Stichting Belklus. High Focus Creator neemt sinds een geruime tijd alle taken rondom de social media van hen over. Denk aan: regelmatig content maken, deze zorgvuldig bewerken en na het doen van research de content op het juiste moment plaatsen. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander de doelstellingen en gewenste resultaten rondom social media te bereiken. Door de sociale kanalen blijf je altijd direct in contact met de potentiële klanten en wordt onder andere je naamsbekendheid vergroot. 

Denk je dat wij wat voor jou kunnen betekenen? Kom dan graag langs voor een bakje koffie of een kopje thee bij ons op locatie

Productie

In tegenstelling tot andere marketingmogelijkheden zijn de volgers op social kanalen actief. Niet alleen is het mogelijk om een verhaal of boodschap te delen, maar ook krijg je direct terugkoppeling van de volgers. Dit maakt social media voor bedrijven een zeer bruikbare manier om te blijven onderzoeken of de doelgroep nog steeds wordt bereikt. Voor Stichting Belklus hebben wij meerdere content gemaakt. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van zowel beeld- als videomateriaal. Daarnaast is de content zorgvuldig bewerkt. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van fotocollages en bijgevoegde informerende teksten. Naast het maken en bewerken van content wordt er grondig onderzoek gedaan naar de juiste manier om de doelgroep van Stichting Belklus te (blijven) bereiken. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de meest passende communicatie, het juiste tijdstip van het plaatsen van de content en naar de continuïteit van de posts. High Focus Creator neemt al deze tijdrovende en energievragende taken volledig over, zodat Stichting Belklus zich geheel kan focussen op de klussen die hen te wachten staan.

Oplevering

Bij het plaatsen van content op de social media kanalen is het belangrijk om regelmatig te evalueren wat het effect hiervan is. Bij de meeste social media kanalen is het mogelijk om deze effecten aan de hand van overzichtelijke statistieken te bekijken. Bij Stichting Belklus analyseren wij iedere maand of de gewenste doelen en resultaten worden bereikt. Niet alleen het analyseren is van groot belang, maar ook de content hierop aanpassen is erg belangrijk. High Focus Creator is altijd zeer kritisch naar de eigen geleverde diensten en bereid om alles te geven zodat de gewenste resultaten worden bereikt.

 

Wil jij nou ook jouw social media uitbesteden? En wil jij dat dit zorgvuldig en met veel expertise gebeurt? Dan nemen wij dit graag van begin tot eind van jou over! Neem vandaag nog contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.