Aspen Valley

Bij Aspen Valley lijkt het soms alsof je midden in een Après Skihut in Tirol beland bent. Geweldige oostenrijkse feesten met de beste artiesten en DJ’s worden wekelijks in Arnhem en Enschede gegeven. De wens van de klant was om de vibe van de feesten over te brengen naar de online volgers. De klant is om deze reden voorzien van meerdere fotografie content voor op de sociale mediakanalen. Het doel van content op deze kanalen is om de klanten te informeren en te enthousiasmeren over hun feesten en overige diensten.

Concept

Via welke weg lukt het overtuigen van potentiële klanten nou beter dan via social media. Door fotografie content wordt het verhaal van Aspen Valley namelijk ondersteunt en zorgt het voor een visueel beeld van de klanten.  Bij iedere opdracht is het belangrijk om een duidelijk concept te maken in overleg met de klant. Het is van groot belang om de wensen en de doelen uitgebreid te bespreken en zo goed mogelijk in kaart te brengen. Wij willen bij iedere content rekening houden met het verhaal dat onze klant wil overbrengen naar hun doelgroep. High Focus Creator heeft voor Aspen Valley meerdere beelden gecreëerd van feestende mensen, zodat het Après Ski gevoel goed overkomt bij de kijkers. Wil jij ook jouw verhaal via fotografie overbrengen? Of heb jij een ander voorstel. Neem dan vandaag nog (vrijblijvend) contact met ons op via het contactformulier van High Focus Creator!

Productie

Bij de sociale media van een bedrijf vraagt ieder bericht om een foto. Deze foto content bedenken en uitvoeren vergt echter veel tijd. Het uitbesteden hiervan zorgt niet alleen voor veel tijdsbesparing, maar ook zorgt de jarenlange expertise van High Focus Creator voor de perfecte foto. Wij denken mee zodat iedere foto wordt ondersteund en versterkt met een verhaal. Wij hebben meerdere feesten van Aspen Valley mogen meemaken om zo tot de juiste content te komen. Doormidden in het publiek te staan krijgt de kijker het gevoel alsof zij deel uitmaken van de geweldige feesten. Ook is er bij het fotograferen rekening gehouden met de invalshoek en het lichtgebruik. In een club is het lichtgebruik vaak niet optimaal en is een zorgvuldige nabewerking van de foto’s een vereiste.

Nabewerking

Het bewerken van foto’s kan het plaatje namelijk net even naar een hoger niveau tillen. De perfecte belichting wordt benadrukt of de donkere vlekken worden juist net wat meer belicht. In een club is het belangrijk om bij de nabewerking rekening te houden met de donkere belichting en de flitsende lampen. De feestende mensen hebben het vaak zo erg naar hun zin en zijn na een aantal drankjes en dansjes vaak wat bezweet. Dit is voor High Focus Creator geen enkel probleem. Door de jarenlange ervaring in het bewerken van foto’s is het bij ons mogelijk om alle oneffenheden, roodheid en andere imperfecties weg te werken. Bespreek met ons jouw wens zodat wij de mogelijkheden kunnen doornemen. Bij High Focus Creator is (bijna) alles mogelijk!

Oplevering

Bij High Focus Creator zorgen wij altijd dat de klant voldoende content ontvangt, zodat zij een geruime tijd hun sociale media kunnen voorzien van materiaal. Wanneer de klant wenst dat wij ook de sociale mediakanalen overnemen en zorgen voor de perfecte timing en continuïteit, kunnen wij hun wens uiteraard waarmaken. Uiteindelijk zal dit zorgen voor meer volgers en eventueel leiden tot een hogere omzet! Wil jij ook dat wij jouw sociale media overnemen, doordat jouw gewenste resultaat wordt bereikt? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op via het contactformulier van High Focus Creator!